Den annorlunda dagen

Den annorlunda dagen

Det här är en berättelse om ett polisförhör. Barn blir ibland hämtade till polisförhör för att något har hänt i deras familj. Om någon inte...

139.00 kr

639 i lager

Det här är en berättelse om ett polisförhör. Barn blir ibland hämtade till polisförhör för att något har hänt i deras familj. Om någon inte varit snäll mot barnet vill polisen ställa frågor för att se till att barnet har det bra.
Du som håller i den här boken har varit på ett polisförhör. Du har fått den för att du varit modig och följt med en okänd person till ett ställe du inte kände till. Det finns många fler barn som du, modiga och med rätt att ha det bra.

När du berättar för din familj där hemma om vad du varit med om kan du titta i den här boken samtidigt, så får du hjälp att berätta.

Författaren Christina Bengtsdotter är jurist och får uppdrag som kallas ”Särskild företrädare för barn” via domstolarna. Den annorlunda dagen är en beskrivning av hur ett barnförhör kan gå till från det att barnet hämtas från skola eller förskola, till dess barnet åker tillbaka till skolan och sedan till sitt hem. Den är tänkt som ett stöd i berättandet för det barnet behövt vara med om, i de fall när socialtjänsten inte kommer hem till familjen på kvällen och hjälper barnet berätta.

Författare: Christina Bengtsdotter
ISBN: 9789178856985
Bandtyp: Hårda pärmar, 32 sidor
Provläsning: Den annorlunda dagen
Passar åldern: 6–9 år (fungerar även upp till 12)


ISBN: 9789178856985
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Den annorlunda dagen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178856985 Kategorier: , , , Taggar: