Sandra Stark

Där solen skiner finns inga skuggor

Sandra Stark

Där solen skiner finns inga skuggor

Emilia har tröttnat på att dejta. Hon vill träffa sin livspartner. Samtidigt som hon går på Tinderdejter gifter sig vännerna runtomkring henne och bildar familj. William däremot har allt. Tillsammans med sin fru väntar han på sista pusselbiten i deras liv, ett barn. När Emilias och Williams vägar korsas vaknar något nytt till liv, tillsammans inleder de en resa av väntan, osäkerhet och passion.

129.00 kr

566 i lager

Emilia har tröttnat rejält på att dejta. Hon vill inget hellre än att träffa sin livspartner. Att hon snart ska fylla trettiofem gör henne inte mindre stressad. Samtidigt som hon går på Tinderdejter gifter sig vännerna runtomkring henne och bildar familj.

 

William å andra sidan har allt. Tillsammans med sin fru väntar han tålmodigt på den sista pusselbiten i deras liv, ett barn. När Emilias och Williams vägar korsas vaknar någonting nytt till liv inom Emilia och tillsammans inleder de en resa av väntan, osäkerhet och passion. Emilia undrar om det är så det skall vara när man träffar den stora kärleken, eller är det egentligen någonting helt annat hon behöver?

”Det här är en bok om personlig utveckling och att inse sitt eget värde.” Henrik Widell


 


Pressmaterial omslagsbild:
9789178850365
Pressmaterial författarbild: 
Sandra Stark 

Författare: Sandra Stark
ISBN: 9789178850365
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

214

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Där solen skiner finns inga skuggor

  1. Marias bokhylla

    […]

    Det här är en snabbläst bok med flyt och jag ska helt ärligt erkänna att jag trodde jag visste exakt vartåt det barkade tills jag kom fram till slutet. Och jag hade fel! Är mycket förtjust i just slutet men det finns också mycket annat jag gillar i den här boken. Att Stark inte räds för att ta upp jobbiga känslor i samband med åldrande (även om trettiofem inte är en ålder) och att vara ensam när ”alla andra” har hittat sin person, om svårigheter att få barn men också otrohet och förhållanden som kanske inte är superlyckade, även om det ser ut så.

    Där solen skiner finns inga skuggor är en fin debutroman om att allt inte alltid är så perfekt som det verkar, och visst är det så att det som skiner starkast verkar absolut perfekt men även solen har ju som bekant sina fläckar.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.