Dansmeditation

Dansmeditation

Hjärtvägen och meditationsvägen i föreningen Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen....

299.00 kr

35 i lager

Hjärtvägen och meditationsvägen i föreningen

Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen. Upptäck hur du kan frigöra energi, öppna upp för kreativa processer och bli mer närvarande i nuet genom enkla andnings- och kroppsövningar. Metoden Dansmeditations grundläggande faser är:

• Centrering – andningens helande kraft
• Grundning – rötter i fötterna
• Danscykel genom de fyra elementen jord, eld, vatten och luft
• Vipassana – buddhistisk meditation
  

Boken Dansmeditation hjärtvägen och meditationsvägen i förening är både en övningsbok och ett utforskande av fri dans och meditation över tid och rum. Den ger en inblick i de fyra elementen, chakrasystemet och det mänskliga energifältet som en väg till bättre hälsa, andlig visdom och förmåga att leva sin fulla potential. Genom ett pärlband av berättelser om banbrytande pionjärer som gått före och visat vägen guidas läsaren till nya fria dans- och rörelsemetoder av idag. Det är en inspirerande och spännande bok om livets mysterium som ger vidgade vyer, fördjupning och nya perspektiv på vad fri dans och meditation kan vara i vår samtid.

Boken innehåller vackra och informativa illustrationer i färg.

Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam har studerat fri dans och meditation med lärare som kombinerar västerländsk psykologi och österländsk filosof samt shamanism. Eva-Lotta har sin bakgrund inom konst, kultur och mänskliga rättigheter. Per har sin bakgrund inom socialt arbete, psykoterapi och fysisk teater. De är grundare till metoden Dansmeditation och driver tillsammans kursverksamheten med samma namn. De är bosatta i Göteborg.


Författare: Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam 
Provläsning
: Dansmeditation

ISBN: 9789178850907
Bandtyp
: Danskt band med med 558 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850907 
Pressmaterial författarbild: 
Eva-Lotta Sandberg, Per Winjestam
    

ISBN: 9789178850907
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dansmeditation”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178850907 Kategorier: , Taggar: