Berättarens sagor

Berättarens sagor

Här får du möta hjältar och prinsar, förtrollade barn och en soldat som lurar döden. Jag är sagoberättare. Jag berättar sagor och legender. Jag berättar...

200.00 kr

147 i lager

Här får du möta hjältar och prinsar, förtrollade barn och en soldat som lurar döden.


Jag är sagoberättare. Jag berättar sagor och legender. Jag berättar om sådant som jag har sett och om sådant som jag har hört. Länge har jag vandrat omkring och jag har fått möta många, både stora och små, människor och andra varelser.

Det jag berättar är helt sant och det är samtidigt helt och hållet påhittat – så vad är sant och vad är påhitt? Ja, det får ni hålla reda på själva.

Här får du möta hjältar och prinsar, förtrollade barn och en soldat som lurar döden. I dessa fem av Berättarens mest omtyckta sagor får du möta sagofigurer som du säkert känner igen men i ny skepnad – uppdaterade sagor för vår tid.

Jean-Pierre Salkvist har arbetat som sagoberättare sedan 2009. I den här boken samarbetar han med konstnären Ulrika Ström, vars fantasifulla illustrationer gör sagorna sällskap.

Författare: Jean-Pierre Salkvist   
ISBN: 9789178856916
Bandtyp: Hårda pärmar, 160 sidor
ProvläsningBerättarens sagor
Passar åldern: 6–9 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178856916
Pressmaterial författarbild: Jean- Pierre Salkvist   

ISBN: 9789178856916
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

3 recensioner av Berättarens sagor

 1. Annika

  Spännande sagor, 7åringen älskar den guldbajsande geten. Lite lagom långa sagor och jättesnygga illustrationer, synd att det inte fler av dom.

  10 av 10 bajsade guldmynt från oss.

 2. Jonas

  Väldigt fin bok, fantastiska illustrationer. Sagorna är roliga och lättlästa.

  Är en bok jag kommer återvända till ofta.

 3. @karinaskerinforfattare

  Jean-Pierre Salkvist har arbetat som sagoberättare sedan 2009 och i den här boken har han skrivit ned de mest omtyckta sagorna. I de spännande och tänkvärda sagorna får vi bl.a. möta prinsessor, prinsar, småjävlar och en igelkottabest. Inför varje saga berättar författaren om sagans ursprung och på vilket sätt han har ändrat sagan för att passa vår tid. Boken har ett fåtal illustrationer av konstnären Ulrika Ström som passar fint ihop med texten. Boken riktar sig till barn i ålderskategorin 6-9 år, men jag vill även rekommendera den till lite äldre barn. Berättarens sagor är en riktigt fin bok som är perfekt för högläsning! Boktips till barnfamiljer med barn i skolåldern samt till skolor!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.